e-boek picto

e-Boeken

Wil je graag een boek of een e-boek uitgeven of professioneel presenteren? Bijvoorbeeld als weggever of als leadmagnet? Of wil je je boek online verkopen?

Een boek met goede omslag, wat mooi gepresenteerd is, en een goed leesbaar binnenwerk heeft gaat je zeker helpen het beter te verkopen.

Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van boekomslagen en met het opmaken van boeken voor  uitgeverijen. Laat je boek professioneel opmaken, je gaat zien dat het je verkopen verbetert.
profielfoto martijn slot 07

Omslag

Een goed boekomslag doet meer dan je denkt. Het is vaak het eerste wat je klanten zien van je boek. Het omslag moet ze verleiden om je boek te gaan lezen. Zegt de titel genoeg over de inhoud? Is er een pakkende foto beschikbaar? Klopt de typografie? Je hebt er zóveel werk inzitten om je boek uiteindelijk te schrijven, geef je boek daarom een boekomslag wat het verdient.
van ontwerp naar omslag

Mock-up

​Maar hoe presenteer je je kostbare e-boek dan het beste online? Met een goed en mooi mockup-bestand van je boek. Ik kan verschillende soorten mock-ups voor je maken. Hieronder zie een aantal voorbeelden van boeken die ik heb mogen verzorgen. Van omslagontwerp tot het opmaken van het binnenwerk.

Heb je zelf al een goede omslag voor je boek gemaakt? Mooi! Hiervan maak ik graag de mock-up voor je, zodat je je boek snel en professioneel online kunt presenteren.
e-boek-1-mockup
e-boek-2-mockup
e-boek-1-mockup

Binnenwerk

​Het DTP-en (opmaken) van het binnenwerk van je boek is belangrijk. Je wilt immers dat de leesbaarheid van je boek zo hoog mogelijk is. Dat doe je voornamelijk door de juiste typografie te gebruiken: het juiste lettertype, een goede regelafstand, goed paginaformaat, etc, etc. Maar ook het beveiligen tegen kopiëren van de inhoud van je boek neem ik mee in de volledige verzorging van je boek.
begin quote

... ​zodat je oprecht trost kunt zijn op je eigen boek!

Want je weet: wie schrijft, die blijft ...

einde quote
​Ik heb veel ervaring met het opmaken van boeken, laat mij je kostbare boek voor je verzorgen, zodat je oprecht trost kunt zijn op je eigen boek! Want je weet: wie schrijft, die blijft...
wie-o-wie

Martijn Slot

telefoon

06 - 26 16 03 08

e-mail

​contact@studiomartijn.nl

internet

studiomartijn.nlwie-o-wie

​Martijn Slot

telefoon

​06 - 26 16 03 08


e-mail

​contact@studiomartijn.nl

internet

studiomartijn.nl


wie-o-wie

​Martijn Slot

telefoon

​06 - 26 16 03 08

wie-pictogram

Martijn Slot

telefoon-pictogram

​06 - 26 16 03 08

email-pictogram

contact@studiomartijn.nl​

internet pictogram

studiomartijn.nl

>