privacy pictogram

Privacyverklaring

Studio Martijn vindt je privacy erg belangrijk. Ik verwerk en gebruik je gegevens dan ook op een veilige manier, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring leg ik aan je uit welke gegevens ik van je verzamel en waarom ik dit doe. Ook kun je in deze verklaring lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Voor vragen over je privacy mag je contact opnemen met contact@studiomartijn.nl. Wanneer ik je gegevens buiten de EU verwerk zorg ik voor passende (beveiligings)maatregelen.

Artikel 1 - Wie ben ik​?

StudioMartijn is een eenmanszaak, gevestigd aan de Klein Landaas 8 te Woudenberg (3931 GC) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30155658. Studio Martijn is de verwerkingsverantwoordelijke van je persoonsgegevens.
visitekaartje studio martijn

​Artikel 2 - Welke gegevens gebruik ik?

Hier kun je een overzicht vinden van de gegevens die ik van je verwerk, waarom ik dit doe, welke juridische grondslag ik heb om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang ik deze gegevens bewaar.

Ik verwerk je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, website, bedrijfsgegevens en andere gegevens die nodig zijn om de diensten van Studio Martijn optimaal aan je te kunnen leveren om de uitvoering van de overeenkomst mogelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan de inloggegevens van de systemen waarin je mij wilt laten werken. Ik gebruik deze gegevens om van jou een tevreden klant te maken gedurende de looptijd van onze overeenkomst. Ik bewaar deze gegevens tot 1 jaar na onze overeenkomst. 

Inloggegevens

Je inloggegevens verwijder ik binnen 2 maanden na de uitvoering van onze opdracht.
Om je bestelling te beheren bewaar ik je naam, leveringsadres, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, aankoopgeschiedenis en betalingsgegevens tot 7 jaar na het sluiten van onze overeenkomst in ons klantenbestand. Dit doe ik uit hoofde van uitvoering en eventuele wijziging van de overeenkomst.

Klantrelatie

Ik vind het belangrijk de relatie met jou als klant goed te kunnen onderhouden. Voor ons CRM-systeem sla ik dan ook je naam, geboortedatum, adres, woonplaats, profielfoto, website, telefoonnummer, e-mailadres, correspondentie, bedrijfsgegevens en overeenkomsten op. Je hebt hier toestemming voor gegeven door een overeenkomst met mij aan te gaan. Ik bewaar deze gegevens maximaal tot 1 jaar na de laatste factuurdatum.

Facturatie

Voor facturatie en de financiële administratie verwerk ik je naam of die van je contactpersoon, bedrijfsnaam, factuuradres, KvK nummer, btw-nummer, bestelgegevens, bankgegevens en openstaande saldo. Zonder deze gegevens kan ik je betaling niet verwerken. Ik heb deze gegevens dus nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst dien ik deze gegevens 7 jaar te bewaren.

Klachten

Mocht je onverhoopt een klacht hebben over mijn dienstverlening, zal ik je naam, e-mailadres, telefoonnummer, bestelnummer en de inhoud van deze klacht verwerken om tot een zo goed mogelijke oplossing voor je te kunnen komen. Deze gegevens gebruik ik voor een optimale uitvoering van de overeenkomst. Ik verwijder de gegevens met betrekking tot de klacht 1 jaar na afhandeling.

Marketing

Studio Martijn heeft een commercieel belang om enkele persoonsgegevens van je te gebruiken voor marketingdoeleinden. Ik verwerk je voornaam, e-mailadres, ip-adres en socialmedia-account voor directmarketing en socialmedia-marketing. Ik verwijder deze gegevens zodra je je uitschrijft van onze nieuwsbrief of aangeeft niet meer door Studio Martijn benaderd te willen worden.

Analyse

Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruik ik analytics en retargeting-diensten. Ik heb een commercieel belang om je surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om de service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Ik kan je gebruik van onze website volgen met Google Analytics en een Facebook Pixel en zijn hierbij aan de bewaartermijnen van Google gebonden.

Deze analytics-diensten maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van deze website worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het apparaat waarmee je mijn website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen je apparaten niet beschadigen.

Recensies

Om het plaatsen van recensies over onze diensten mogelijk te maken, verwerk ik je naam en inhoud van je bericht. En wanneer je contact met mij op wilt nemen via de website, vraag ik om je naam, e-mailadres  en telefoonnummer. Met het plaatsen van je bericht of versturen van het contactformulier worden deze gegevens zichtbaar. Recensies over onze diensten kan ik op onze website plaatsen uit commercieel belang en verwijder deze na uiterlijk 3 jaar. De gegevens van een verzonden contactformulier verwijder ik zodra de contactvraag is afgerond, tenzij hier een overeenkomst uit voortvloeit.

Ik verwerk je naam, gebruikersnaam, e-mailadres, avatar en inhoud van je bericht wanneer je een reactie op mijn artikelen of berichten achter wilt laten. Deze gegevens worden automatisch zichtbaar en bewaar ik totdat je je reactie verwijdert of ik mijn bericht verwijder.


Artikel 3 - Hoe verkrijg ik deze gegevens?

Bovenstaande gegevens heb ik van je als klant, contactpersoon of websitebezoeker verkregen, omdat je deze gegevens aan mij hebt verstrekt.

Daarnaast kan het zijn dat ik enkele gegevens over jou als persoon verwerk waar ik inzicht toe heb via onze klanten, om te helpen met hun bedrijfsvoering.

Ik verstrek een verwerkersovereenkomst aan onze opdrachtgevers waarin ik vermeld hoe ik je persoonsgegevens beveilig.

Tot slot kan ik je gegevens hebben verkregen als zijnde reseller van software plugin's, lettertypen of andere software of digitale diensten.


Artikel 4 - Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft je een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door ons hebt laten verwerken.


  • Inzage -Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Studio Martijn om je gegevens in te zien.
  • Wijziging - Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen. Je kunt zelf ook een aantal gegevens aanpassen in jouw persoonlijke account.
  • Bezwaar -Tegen de verwerking van jouw gegevens kun je bezwaar maken.
  • Gegevensoverdracht - Mocht je je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, verstrek ik je gegevens in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.
  • Intrekking - Wanneer ik gegevens heb verwerkt op basis van je expliciete toestemming, heb je het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die ik je kan leveren.

Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar contact@studiomartijn.nl. Ik beoordelen je verzoek zo snel mogelijk. Wanneer ik niet aan je verzoek kan voldoen, laat ik je weten waarom ik je verzoek afwijs.


Artikel 5 - Wie ontvangen jouw gegevens?

Studio Martijn verstrekt je gegevens niet aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Je gegevens kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers en externe adviseurs. 

Ik sluit met deze derde partijen verwerkersovereenkomsten om je privacy optimaal te beschermen. Ik verkoop je gegevens niet door aan derden.


Artikel 6 - Slotbepalingen

Ik raad je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen omdat ik wijzigingen in het beleid kan aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop ik je gegevens gebruik, kun je een e-mail sturen naar contact@studiomartijn.nl. 

Als je een klacht hebt over de manier waarop ik met je gegevens omga kun je mij dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.



Martijn Slot




wie-o-wie

Martijn Slot

telefoon

06 - 26 16 03 08

e-mail

​contact@studiomartijn.nl

internet

studiomartijn.nl



wie-o-wie

​Martijn Slot

telefoon

​06 - 26 16 03 08


e-mail

​contact@studiomartijn.nl

internet

studiomartijn.nl


wie-o-wie

​Martijn Slot

telefoon

​06 - 26 16 03 08

wie-pictogram

Martijn Slot

telefoon-pictogram

​06 - 26 16 03 08

email-pictogram

contact@studiomartijn.nl​

internet pictogram

studiomartijn.nl

>